vineri, 20 august 2010

Eleganta si performanta dusa la extreme- ASUS S121

Pentru ca sunt o femeie cocheta dar si in permanenta miscare datorita hoby-ului care imi implineste viata(arta fotografica si procesarea foto-video),am ales noul notebook de la ASUS, S121 care imi daruieste noi functii de o performantă nemaintalnita .Exceptionalul ASUS S121 mi se pare un tovaras de nadejde in tot ceea ce fac in momentul de fata,pentru ca eu nu vad in el doar un instrument cu care sa lucrez,il consider si un accesoriu util care imi completează pur si simplu,stilul meu de a trai. Dispunand de un procesor IntelAtom Z520 și Windows XP Home, ASUS S121 oferă posibilitati de multitasking foarte extinse și o performanta mobila ce-l transforma într-o utila piesa pentru birou ,dar,fiind concomitent un accesoriu de o eleganta deosebita cand iesi in”lumea buna”în locurile de fitze din orasul tau, in timpul liber.
Cristalele Swarovski incastrate în balamalele metalice ale lui ASUS S121 ii confera o imagine de elita, aducandu-ne aminte parca aievea de bijuteriile finute cu diamante, purtate doar in ocazii speciale.Iar suprafață lucioasă si matasoasa care acopera capacul LCD-ului produsa printr-o moderna tehnologie(Infusion) impreuna cu elegantul suport pentru palme care este si el o piesa de rezistenta al acestui notebook,il duc pe culmile elegantei si performantei.
ASUS S121 utilizeaza tehnologia exclusivă Super Hybrid Engine (SHE) care da un plus de eficienta energetică notebook-ului, dand voie utilizatorilui să obtină mai mult de la fiecare ciclu de încărcare a acumulatorului si in plus,ne oferă mai multe profile de utilizare pentru a ne ajuta sa il alegem pe cel mai in masura,in functie de ce avem de facut de fiecare data. De asemenea , Super Hybrid Engine ne ofera posibilitatea de a mări în mod inteligent performanta sistemului în sarcinile intensive, oferindu-i si notebook-ului mai multa performanta.
In afara de aspectul ce suceste efectiv capetele, ASUS S121 aduce și funcționalitate sub forma unei suite de caracteristici prietenoase pentru cei ce-l folosesc. Avand un ecran de 12,1 inch iluminat cu LED-uri, S121 permite vizualizarea confortabilă a documentelor, a fișierelor multimedia și a navigării pe internet fără a obosi privirea. Cei care au nevoie de un spatiu de stocare mai mare pentru afaceri sau pentru scoală se vor bucura de optiunea stocării de până la 250GB, iar cei care călătoresc mult(este si cazul meu) si au nevoie de acces instant la date, pot alege un Solid State Drive (SSD) de până la 128GB, SSD-urile oferind o protectie suprema a datelor prin faptul ca sunt rezistente la socuri, si ne oferă viteze de lucru incredibile,ele fiind foarte silentioase și folosind mult mai puțină energie in comparatie cu unitățile de stocare clasice.
Alte caracteristici importante pe care trebuie sa le aflati sunt acestea:
Chipset – Mobile Intel US15W
Memorie - DDR2 533 MHz SDRAM, 1 x SODIMM soclu de expansiune pana la 2GB SDRAM
Ecran- 12.1" WXGA Rezoluție 1280x800, Iluminare panel LED ColorShine,Color-Shine (Tipul clar)
Placa video – Intel GFX
Hard disk - SATA până la 250GB Opţional cu SSD 128G
Cititor carduri - 8 in 1 cititor carduri:, SD,MMC,MS-Pro,xD,mini SD cu adaptor,MS-Duo,MS-Pro Duo prin adaptor
Cameră web de 1.3 Mega Pixel
Cu acest articol particip la competitia BLOGWARS de pe www.blogwars.ro

Un comentariu:

In seara de Ajun