vineri, 26 noiembrie 2010

Vedete la poker,vedete si in viata...

Vedete din televiziune,ale marelui si micului ecran,sportivi si multe alte persoane arhicunoscute isi anunta participarea la turneele de poker in ultimul timp.Nume sonore din sportul international si-au descoperit o noua pasiune,anume jocul de poker.Multe din vedete il practica cu succes,descoperind reteta perfecta : multa adrenalina,multa tactica,strategie si multi bani.Fie ei fotbalisti,tenismeni sau jucatori de biliard,sportivii se numara printre cei mai buni si pasionali jucatori de poker.
Claudiu Niculescu fostul dinamovist este foarte cunoscut pentru performantele sale la masa de poker.
Cand se aseaza la masa de poker,nu mai sunt femei sau barbati,vedetele sunt doar jucatori.Gina Pistol blufeaza super bine!Actorul Claudiu Bleont,datorita faptului ca are meseria pe care o are,este foarte avantajat.Gabriel Cotabita nu este nici el prea departe,e pe scena de foarte mult timp si a invatat foarte bine sa disimuleze sa faca fete-fete si dea impresia ca are sau nu are...
Pentru Florin Piersic Junior pokerul este doar o joaca.Alin Caraman joaca poker doar pentru a se simti bine.Ionut Iftimoaie aseamana jocul de poker cu o partida de K1 la masa verde.
Multe alte vedete sunt jucatoare inraite de poker: Mugur Mihaescu,Marius Moga,Alex Velea,Oana Roman Dj Wanda,Cristi Stanciu,Dana Savuica,iar lista ar putea continua.Vedete de la noi!Dar daca ne mutam un pic privirea peste ocean.la mesele de poker intalnim nume foarte sonore de la Hoollywood,pe care in mod obisnuit, nu le poti vedea fara zeci de garzi de corp in jur.Insa la masa de poker,Brad Pitt,Paris Hilton,Ben Affleck,George Clooney,Cameron Diaz,Demi Moore si multi altii sunt singuri ,singurei.

16 comentarii:

  1. Nici nu-mi vine sa cred ce de vedete se ocupa cu jocul de poker!Interseant articol!as vrea sa joc poker cu Demi Moore! Sau si cu Gina Pistol nu mi-ar displace!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat,sportivii sunt cei mai buni jucatori de poker,pentru ca ei deja au bani,talent,spirit de competitie ,adrenalina cat cuprinde...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat lucruri interesante din articolul tau!Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. talent jurnalistic...bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. interesant articol!
    nu prea ma atrage pe mine emisiunea, dar pentru cei preocupati de asa ceva probabil ca e o placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant articolul!La mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bine prezentat subiectul. Chiar ma bucur ca l am citit!

    RăspundețiȘtergere
  8. mi-a placut ce am citit..poate ma apuc si eu !

    RăspundețiȘtergere
  9. Brad Pitt joaca cu Angelica pe dezbracate? :>

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer nu sunt tocmai in masura sa comentez pentru ca nu-mi place pokerul. Cu toate ca multi zic ca trebuie sa stii sa joci eu zic ca nu este suficient ci ai nevoie si de noroc.

    RăspundețiȘtergere
  11. As vrea eu sa fiu vedeta si sa joc poker cu alte vedete!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-ar place sa stiu sa joc poker dar nici asta nu am fost in stare sa invat in viata!

    RăspundețiȘtergere

In seara de Ajun