luni, 30 martie 2015

Campanie noua la BUZZstore

Primavara si-a intrat pe deplin in drepturi, iar vara e si ea pe aproape. Soarele te rasfata zilnic, asa ca a venit momentul mult asteptat sa iti innoiesti garderoba cu rochii viu colorate, sa iti etalezi pantofii decupati si sandalele preferate. Nu inainte insa de a te rasfata cu un ritual de lux, de ingrijire a picioarelor in confortul propriei case.
BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa descoperi noua pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant si o crema de catifelare din gama Scholl! Alatura-te si tu echipei de testare BUZZStore si afla cum Scholl Velvet Smooth, o pila electronica cu design ergonomic si cu capat rotativ abraziv, inlatura cu usurinta pielea ingrosata de pe talpi, dar si din zonele greu accesibile. Rezultatul se vede si se simte de la prima utilizare. Tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri de picioare frumoase toata vara.
In campanie sunt disponibile 500 de locuri. Grabeste-te! Te poti inscrie doar pana la data de 2 aprilie. Timpul este limitat!
Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi noi produse si servicii aparute, iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog), alatura-te comunitatii BUZZStore aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

In seara de Ajun