luni, 30 martie 2015

Curatenie si performanta la superlativ





Imi place foarte mult sa testez produse noi si ma simt excelent in mijlocul a diverse comunitati cu ai caror membri am pasiuni in comun!  Acum un an si ceva am descoperit conceputl „BUZZStore” si am devenit BUZZer, avand ocazia sa testez si sa vorbesc despre cele mai noi produse de pe piata, oferind parerea mea de consumator si celorlalti clienti interesati de experiente  legate de diverse produse.
Asa am ajuns,in calitate de buzzer, sa  am in testare unul dintre cele mai noi modele de aspiratoare cu sac: Philips Performer Expert (model FC8725/09), de 650 W, dotat cu tehnologie AirFlow Max si cu un design unic al capului de aspirare, TriActiveMax, eficient pe orice suprafata.
Aspiratorul cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A.
Experienta noastra impreuna a inceput inca de la inceput, imediat ce l-am primit, pentru ca o pisica taaaareee curioasa,in timp ce noi desfaceam aspiratorul din ambalaj,a rupt punguta cu confetti si le-a imprastiat prin toata camera.Cum era 11 noaptea,era sa fac infarct de suparare:)) Dar am avut o adevarata surpriza cand am dat drumul la aspirator si nici macar nu se simtea ca functioneaza,aceasta pentru ca zgomotul pe care il produce la putere maxima nu depaseste 78 de decibeli.. Am ales optiunea corespunzatoare suprafetei de curatat (de la butonul de reglare a vitezei de aspirare si de la butonul de pe perie), am desfasurat cablul lung, (ce asigura o arie de actiune de aproximativ 11 metri) si am inceput treaba.Trebuie sa va spun ca nu este necesara decat de o singura trecere pentru ca mizeria, indiferent de consistenta ei, sa dispara.definitiv! Cum la mine e mereu nevoie de curatat cate ceva, avand doi baieti nazdravani si una bucata pisica neagra jucausa, acest model imi asigura atat o aspirare indelungata (sacul are capacitatea de 5 litri), cat si linistea unui consum mic, aspiratorul Performer Expert fiind incadrat in clasa A de eficienta energetica.




Un alt avantaj il prezinta filtrul foarte bun, Hepa 13, care nu permite particulelor de praf sa se imprastie in atmosfera. De aceea, acest model poate fi folosit si de persoanele cu alergii (este testat pentru calitate de ECARF). Si daca tot veni vorba de alergii, pentru cei care nu au alergie la pisici sau alte animalute si le tin in casa, acest aspirator are o perie speciala ,SuperTurbo, destinata curatarii eficiente a parului de animal..Eu am o pisica :)...
De asemenea, nu ii lipsesc nici accesoriile, cum este peria pentru canapele,  sau accesoriul pentru spatii inguste, (este super pentru mizeria dintre elementii de la caloriferele vechi,asa cum am eu)astfel incat mizeria si praful nu mai au nicio sansa de supravietuire intr-o casa dotata cu aspiratorul Performer Expert.





Tehnologia revolutionara pentru performanta extrema, Airflow Max,  optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple!
Asadar se mentin performante ridicate de curatare pentru o perioada mai lunga de timp gratie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne infundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garanteaza o putere excelenta de aspirare si filtrare, care dureaza pana la 80% mai mult decat un sac standard
Motorul eficient energetic a fost perfectionat, pentru a folosi mai putina energie astfel incat sa genereze un debit de aer mai mare.
Noul cap de aspirare 3-in-1 TriActive+ aduna particulele mari si fine de praf,aplicand 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare.Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime,aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata,iar praful si mizeria de pe langa mobila si pereti sunt stranse cu ajutorul celor 2 perii laterale.
Capul de aspirare TriActiveZ elimina tot praful si firimiturile dintr-o miscare, datorita caracteristicilor sale speciale.Forma unica de Z ghideaza praful si firimiturile mari catre canalul de aspirare fara a fi necesara ridicarea capului de aspirare.
Canalele laterale curata perfect de-a lungul plintelor,iar designul fara perie asigura lipsa scamelor si a parului de pe capul de aspirare.
De asemenea,butonul cu setarile variabile de putere va permit sa selectati nivelul optim de aspirare in functie de tipul de suprafata.
Compartimentul pentru praf foarte mare, de 5 l, maximizeaza potentialul sacului de praf s-bag Classic, asigurand astfel utilizare si performanta de lunga durata.
Filtrul HEPA13 si AirSeal capteaza chiar si cel mai fin praf inainte ca aerul sa fie evacuat inapoi, pentru un mediu curat si lipsit de praf si aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decat aerul din camera!
Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de catre persoanele cu alergii de catre Fundatia Europeana de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifica aerul evacuat cu pana la 99.95% de alergenii precum: par de pisica si de caine, acarieni sau polen, pentru un mediu extrem de curat si fara alergii.
Pentru setarea usoara a fiecarei sarcini de curatare,cuplajul Philips unic SmartLock permite capului de aspirare si tubului telescopic sa se conecteze si deconecteze usor in timpul curatarii. SmartLock va permite sa ajustati tubul telescopic la lungimea care va avantajeaza.
In concluzie, sunt foarte incantata de acest aspirator pentru ca in primul rand este foarte silentios, avand un nivel de zgomot de doar 78 dB Sunt nevoita din cauza serviciului sa aspir mai mult noaptea, asa ca nu mai deranjez pe nimeni. Aspira foarte bine praful pe toate suprafetele, are filtru contra alergenilor (HEPA13 ) si AirSeal capteaza chiar si cel mai fin praf inainte ca aerul sa fie evacuat inapoi, aerul evacuat fiind chiar mai curat decat aerul din camera! Este foarte usor de manuit avand greutate mica si  cablul foarte lung,de 8 metri si cu raza de actiune de aproximativ 11 metri,(astfel incat in apartamentul meu micut,nu este nevoie sa-l bag in priza in amandoua camerele) si are buton pe maner cu care modifici intensitatea de aspirare in functie de suprafata, aspira foarte usor in locurile greu accesibile, capul de aspirare se roteste la 180 grade . Asadar timpul dedicat curateniei este mai mic, iar acesta se face mult mai eficient daca ai in ajutor un aspirator Performer Expert (cu sac)FC8725/09 de la Philips. Il recomand cu drag! BuzzStore, Philips si cu mine va invitam sa descoperim impreuna aspiratorul Performer Expert (cu sac) modelul FC8725/09.
Daca aveti intrebari,va stau la dispozitie oricand,iar daca doriti sa vedeti cum functioneaza, va asteptam pe la noi ! Mai am cateva pliante pe care le puteti lua si acasa sa le studiati in tihna :) Sigur veti vrea si voi o asemenea minunatie de aspirator !

16 comentarii:

  1. Chiar este atat de silentios?Arata ca o nava spatiala totusi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand l-am vazut prima data am crezut tot la fel,ca este zgomotos,dar contrar asteptarilor,la putere maxima "scoate" doar 78 de decibeli,ceea ce pentru un aspirator este extrem de putin! La putere minima de-aiba daca se aude...

      Ștergere
  2. Performanta si curatenia facuta cu aspiratorul acesta nu poate fi decat la superlativ,sa nu mai vorbim de faptul ca consuma energie prea multa! Excelent! As vrea sa-mi cumpar si eu,de abia astept sa vina sotul in tara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Catalina Gherzan1 aprilie 2015 la 08:06

    In apartamentele noatre umile confort 2 il bagi in priza undeva langa usa dintre camere si asa ajungi in toata casa :)) Aspiratorul meu are doar vreo 4 metri de cablu,trebuie sa-l bag sa-l scot,mai mult pierd timpul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Este cool ca aerul care iese din aspirator este mai curat decat aerul din camera.Aspiratorul meu scoate un miros ciudat si pe deasupra,ce ma enerveaza cel mai tare e ca huruie rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce am citit eu aici ma face sa cred ca e ceva nemaivazut in materie de aspiratoare! Intotdeauna mi-am zis ca poti face curat si daca ai un aspirator mai putin scump,dar acum m-am convins ca pretul reflecta si calitatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa este! Dai un ban in plus dar stii ca face! Este diferenta ca de la cer la pamant intre aspiratorul pe care l-am folosit pana acum si intre acesta pe care l-am primit spre testare.

      Ștergere
  6. Nu stiu daca as avea rabdare sa fac mizerie intentionat si sa aspir pe urma.Poate doar daca as avea si eu aspirator ca al tau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai sti cu cata placere am facut mizerie intentionat!!!! A fost ca o petrecere cu confetti :))

      Ștergere
  7. Este minunat!Isi merita prestigiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este minunat,este incredibil ! Isi merita numele de Philips! :)

      Ștergere
  8. M-ai convins, aproape ca imi vine sa fac un drum pana la Pitesti sa vad cum functioneza. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. este minunat acest aspirator Philips, spor la munca :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai vazut pana acum perie de aspirator cu perii laterale,mi s-a parut foarte interesanta chestia,dar pe ansamblu cam scump aspiratorul pentru mine,omul de rand...cu 800 de lei salariul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian ,am vazut zilele acestea reduceri de pana la 40 % la produsele Philips,daca le-ai ratat,treaba ta,fii mai atent pe viitor :) Sau pune mana si fa o rata

      Ștergere

In seara de Ajun