marți, 9 iunie 2015

Noul Persil Power Mix - Rufe perfect curate si stralucitoare

Datorita BUZZStore am putut testa inovatia Persil Power-Mix Caps, pudra si gel cu dubla putere, pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare. Kit-ul de testare Persil Power-Mix Caps a continut 1 punga de detergent de 28 de capsule Persil Power-Mix Caps,10 mostre de capsule Persil Power-Mix pentru prietenii mei, 11 brosuri informative si un prosop Persil .
Persil revolutioneaza spalarea hainelor si lanseaza primele capsule bi-camerale care contin si detergent pudra, si detergent lichid. Unice pe piata, capsulele Persil Power- Mix sunt inovatia 2 in 1 care combina beneficiile ambelor tipuri de detergent pentru a oferi cea mai buna solutie de curatare a rufelor, eficienta si usor de folosit, avand in acelasi timp o formula activa chiar si la temperaturi scazute.
Bazandu-se pe tehnologia germana, Persil Power Mix aduce puterea detergentului pudra cu agenti de inalbire si ingrediente active care indeparteaza eficient petele, previne scamosarea si lasa rufele perfect curate. Beneficiile sunt completate de camera cu detergent lichid, cu o formula concentrata care curata, parfumeaza intens, intensifica si reda stralucirea culorilor.
Comparativ cu orice alt tip de detergent, noul Persil Power-Mix ofera doua avantaje principale: confort si performanta maxima, fiind solutia ideala pentru cei care doresc sa spele rufele in cel mai usor mod posibil, obtinand in acelasi timp rezultate perfecte de spălare.

Prietenele mele dragi,matusa si toti cei carora le-am daruit cu drag cate o mostra si un pliant cu noul ‪#‎Persil‬ oferit spre testare de BUZZStore urmeaza sa descopere inovatia Persil Power-Mix Caps, pudra si gel impreuna, cu dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare.
 Datorita BUZZStore, am fost printre primii care au testat noul Persil Power Mix Caps si pot spune, ca am obtinut o curatare eficienta chiar si la temperaturi scazute.Cel mai concret exemplu il reprezinta echipamentul meu de lucru,care se murdareste "temeinic" :)  lucrand intr-un laborator de cofetarie.Noua formula de ‪#‎Persil‬ indeparteaza petele dificile de ciocolata si grasime si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita
detergentului pudra, pe de cealalta parte gelul mentine albul stralucitor, iar parfumul este de lunga durata.Sunt foarte incantata de noile capsule Power-Mix si le recomand tuturor gospodinelor!

8 comentarii:

  1. As fi vrut sa arat si salopeta mea cum a iesit de curata si de parfumata cu noul Persil! Si inca la programul Rapid 30 adica spalate cu apa rece si cu un ciclu foarte mic de spalare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s eu de vina ca n-ai fost pe faza sa faci si poze cu salopeta ta cu care stiu ca te mandresti :) mai ales ca spalata cu Persil e ca noua si miroase demential ...

      Ștergere
  2. Este super bun,am cumparat si eu din curiozitate,ca e prea laudat.Am folosit din Germania si am vrut sa vad daca este la fel de bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stef,intr-adevar este super bun si ma bucur ca esti in asentimentul meu

      Ștergere
  3. Mie mi s-a parut ca spala mai ok cu apa rece.Mirosul este si el ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spala bine si cu program scurt si lung si cu apa rece si cu apa calda

      Ștergere
  4. hainutele mele sunt super curate si mirosul este minunat si proaspat de cand mami foloseste acest detegent

    RăspundețiȘtergere

In seara de Ajun