vineri, 9 septembrie 2016

CIEN - Frumusete la maxim cu efort minim

Sunt una din cele 300 de buzzerite care au avut sansa sa testeze cateva produse din marca CIEN ,produse de foarte buna calitate la un pret avantajos,care pot fi achizitionate din reteaua de magazine LIDL din toata tara.Asadar, prin #Buzzstore si #Lidl protejam frumusetea romancelor cu adevarat.
Cand am primit aceste produse spre testare,m-am simtit oarecum sceptica ... Cum ar putea niste creme atat de ieftine sa fie si de calitate? Dar pana la urma am zis că n-am nimic de pierdut si am decis să le incerc. Am inceput cu crema de noapte care mi s-a parut putin cam grasa dar asta nu m-a deranjat pana acum la nicio crema de noapte,pana a doua zi dispare orice urmă de grasime.La o prima privire peste ingrediente am zarit ce ma interesa – coenzima Q10 – ubiquinone. Mi s-a parut plasata binisor. Am mai văzut pe acolo si niste unt de karite, unt de cacao, pantenol, alantoina, acid hialuronic. Ingredientele mai puțin prietenoase vin spre final, chiar dacă parfumul are o poziție nu tocmai agreabila. M-am gândit că merita sa risc pentru ca  am avut de-a lungul timpului produse foarte laudate si scumpe care mi-au cauzat probleme.
Crema este destul de densa dar acest lucru imi place – se ia pe deget mult mai usor, la o simplă atingere. 
Mirosul, intr-adevar, este cam intens, chiar si pentru mine care nu prea ma vaiet de acest aspect. Si l-am simtit mult timp dupa aplicare. In cele din urma m-am obisnuit cu el si chiar imi place. Crema pătrunde rapid in piele si lasa o pelicula grasa,in concordonta ca cantitatea aplicata .
Stiu că multe dintre noi avem unele retineri la aplicarea cremelor pe gat, in ideea ca se vor consuma mult mai repede. Cu Cien nu avem de ce sa ne facem griji. Poate să se consume pentru că este o cremă mai mult decât accesibila.
Nu am avut niciun fel de reactie negativa la această cremă – nici cosuri, nici usturimi sau inrosire a pielii.
Dupa cateva zile m-am hotarat sa testez si crema de zi.Consistenta si mirosul acesteia sunt oarecum asemanatoare cu aale cremei de noapte.Crema patrunde rapid in piele si hidrateaza super.Drept sa spun,nu am mai avut niciun fel de teama sa testez crema de zi pentru ca Crema Cien Q10 Antirid de zi, marca proprie Lidl, a fost desemnată ca fiind cea mai bună crema pentru combaterea ridurilor, conform studiului efectuat de Organizatia Consumatorilor si Utilizatorilor din Spania.
Nu stiu cum este pentru voi, dar pentru mine, crema de maini este un "must have".Crema de maini de la Cien a picat ca o mana cereasca,asa ca am testat-o din prima zi cand am primit-o. Mirosul, intr-adevar, este putin cam intens, chiar si pentru mine care nu prea ma plang de acest aspect. L-am simțit mult timp dupa aplicare si chiar imi place. Concluzia : miroase foarte placut,se absoarbe repede in piele,hidrateaza excelent si este foarte,foarte spornica
Uleiul de dus CIEN  are un miros super placut, face extrem de multa spuma si nu usuca pielea deloc. Cu toate ca este bland, exfoliaza pielea mai mult decat bine.
Lasa pielea mereu moale, catifelata si hidratata.
Ca o concluzie,mi-au placut foarte mult produsele testate si sigur ca de acum incolo ma voi opri mai des la raftul CIEN din LIDL. 










2 comentarii:

  1. Produsele de la Cien sunt super ieftine si bune.Mama mea le cumpara cu multa placere ,mai ales sa faca daruri de Craciun la toate matusile si rudele de sex feminin :) Inclusiv mamaie foloseste crema de noapte Cien

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu ma asteptam ca niste produse asa ieftine sa fie asa bune. Mi-am schimbat parerea cand am incercat crema de maini Cien.

    RăspundețiȘtergere

In seara de Ajun