duminică, 13 noiembrie 2016

LITOMOVE-Confort pentru miscare

# buzzlitomove !!!
Sunt o persoana curioasa din fire,de aceea cum am primit kitul de buzz de la LITOMOVE prin BUZZSTORE ,am inceput sa-l testez pur si simplu.
Kit-ul de #buzzlitomove contine :
- 2 flacoane Litomove(de ajuns pentru doua luni de tratament)
- 6 brosuri informative
- 5 vouchere
- 1 ghid de BUZZ
Voucherele si brosurile informative  si-au gasit deja stapanii  :) .
Prin prisma serviciului pe care il am,stau foarte mult in picioare si ma misc nonstop aproape.Chiar sunt niste trepte foarte inalte (chiar daca sunt putine la numar) pe care sunt nevoita sa le urc si cobor poate si de peste 100 de ori pe zi. Uneori ajungeam acasa extenuata iar noaptea nu ma puteam odihni. Am spus totul la timpul trecut,pentru ca de cand am inceput tratamentul cu LITOMOVE (trei saptamani) aceste dureri articulare,mai ales cele din zona soldurilor s-au estompat,lasandu-ma sa ma odihnesc foarte bine iar la munca "zburd" spre mirarea colegelor mai tinere.
# buzzlitomove !!! 




Pe masura ce inaintam in varsta, toti vom suferi, intr-o masura mai mica sau mai mare, de probleme articulare. De vina sunt deteriorarea cartilajelor, leziunile, pierderea masei musculare, greutatea in exces.
BUZZStore a lansat o noua provocare si m-a invitat  sa descopar LITOMOVE, singurul supliment alimentar care contine Rosenoids®, un complex unic cu componente bioactive naturale, provenite din pulberea de macese (Rosa canina).
Are o dubla actiune asupra articulatiilor: atenueaza durerile si imbunatateste flexibilitatea, oprind distrugerea celulelor cartilajelor, cu eficacitate dovedita clinic.
Macesele au fost folosite de-a lungul timpului in special pentru continutul de vitamina C. Insa pulberea de macese continuta de LITOMOVE are numeroase alte ingrediente active, formand un complex unic, Rosenoids®, cu componente bioactive naturale.
 Pulberea din fructe de macese fara seminte in concentratie mare, are eficacitate dovedita clinic in mentinerea articulatiilor sanatoase si flexibile, iar vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.
Ingredientele active din compozitia pulberei de macese sunt determinate de partea de fruct utilizata. In compozitiile conventionale se folosește intreg fructul (este mai putin costisitor.
 Macesele continute de LITOMOVE provin din 3 tipuri de maces, cultivate in Chile, deasupra nivelului marii. Altitudinea mare, climatul arid si lipsa fertilizarii determina maturizarea mai lenta a fructelor – macesele sunt mai mici, dar mai rezistente si mai concentrate in ingrediente active.
Alimentatia sanatoasa si miscarea sunt doua elemente cheie pentru sanatatea articulatiilor.Alaturati acestor doua elemente o cura cu produsele Litomove cu complex Rosenoids si va va ajuta sistemul osteo-articular in mod natural și eficient.
Procesul deimbatranire determina modificari structurale şi functionale la nivelul corpului uman. Imbatranirea accelerata a cartilajelor articulare reprezinta una dintre aceste modificari ce apar odată cu inaintarea in varsta. 


Complexul unic Rosenoids  continut de LITOMOVE:
1. Protejeaza ; opreste distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea unora noi
2. Regenereaza ; contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
3. Stimuleaza flexibilitatea ; reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea articulatiilor.
Capsulele se pot lua toate odata sau separat, in orice moment al zilei. Capsulele se pot inghiti
ca atare, cu apa sau se pot desface. Pentru efect optim, LITOMOVE trebuie administrat in cure
de 3 luni.
Eu personal,le iau pe toate trei dimineata,dupa micul dejun si am 24 de ore de confort.
Va recomand din tot sufletul acest tratament!( o sa-mi multumiti pentru pont ...)
SANATATE MAXIMA!!!

4 comentarii:

  1. Ma gandesc cam ce gust are daca desfaci pulberea din capsule sau daca poti face ceai din pulberea aceasta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu personal le iau asa in forma initiala,in capsule direct.Nu cred ca are cum sa aiba un gust rau pulberea pusa in apa,iar ceai poate un macerat,ma gandesc ca prin fierbere sau oparire sa nu-si piarda proprietatile curative.

      Ștergere
  2. Ceaiul de macese este bun,asa ca banuiesc ca aceste capsule sunt eficiente.Daca ai un voucher as dori si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dorinta ta va fi indeplinita,o sa ai un voucher cel mult poimaine.

    RăspundețiȘtergere

In seara de Ajun