duminică, 23 aprilie 2017

DOVE face diferenta

Ma bucur ca fac parte parte din echipa de buzzeri selectata pentru a testa sapunul crema lichid Dove!
Kitul de buzz Dove contine :

#buzdove !!!!
-1 set de testare format dintr-un sapun -crema lichid Dove Original 250 ml si o rezerva Dove Original 500 ml pentru mine si familia mea,
-inca doua sapunuri Dove Original 250 ml pentru doi prieteni sau colegi,
-5 brosuri informative pe care le voi oferi celor dragi mie impreuna cu impresiile mele de testare,
-un prosop pufos si finut de maini cu logoul Dove si
-un ghid de buzz
Multumesc BUZZStore si Dove pentru aceasta oportunitate!
Datorita profesiei pe care o practic, (cofetar)ma spal pe maini de foarte multe ori pe zi,iar daca nu as avea grija cu ce sapun folosesc,mainile mele "vechi" de 48 de ani :) ar avea de suferit ireversibil.
Insa,sapunul - crema Dove cu 1/4 crema hidratanta hraneste cu intensitate pielea si o lasa fina si catifelata.
Agentii de curatare indeparteaza eficient impuritatile si grasimile de pe suprafata pielii, iar spuma bogata si cremoasa iti  invaluie mainile ca intr-o matase alba...
De la prima aplicare m-am indragostit de varianta cu vanilie si unt de shea, pe care o ador! Bine, eu ador vanilia in general ,mai ales ca lucre cu ea zilnic :) asa ca acest sapun lichid nu avea cum sa nu-mi placa!
Prietenii mei se intreaba cum reusesc sa:) Am ales pentru a le dezvalui secretul pielii mele frumoase si catifelate doi doar, Elena Toma si Kemal Sebralik si le-am oferit sapunul- crema lichid Dove vanilie si Dove original 250 ml plus cate o brosura cu gama de produse Dove. Sa le folositi cu placere si sa-mi spuneti impresiile voastre,dragii mei! Multumesc BUZZStore si Dove pentru ca am putut oferi un pic de bucurie celor doi prieteni!
-mi mentin mainile catifelate si curate...

In plus,fata de sapunul solid pe care il folosesc de cand ma stiu, este foarte usor de folosit datorita sistemului de pompare, lasa mainile catifelate in continuare, calitatea fiind superoara. Il iubesc si nu voi renunta la aceasta marca. Prospetime, catifelare, hidratare intr-un singur produs si la un pret foarte bun.!
Voi ati folosit sapunul crema lichid Dove? Care sunt impresiile voastre?

3 comentarii:

  1. Virginia Chirita1 mai 2017 la 07:04

    eu folosesc numai sapun lichid de la Dove,e minunat si miroase atat de frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,asa este,este special si lasa pielea catifelata si parfumata

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc Dove de cand ma stiu ,de la gel de dus,sapun si antiperspirant,pentru ca m-am nascut dintr-o mama fan Dove :))

    RăspundețiȘtergere

In seara de Ajun